Persbericht

 In Nieuws

10 oktober 2015, Amsterdam

Ondernemer lanceert online platform met gratis kroegentochten door Amsterdam

AMSTERDAM – Online platform Pub Crawls Amsterdam is vandaag gelanceerd. Deze website biedt gratis kroegentochten aan door Amsterdam. De tochten zijn, ten opzichte van andere kroegentocht aanbieders, niet gericht op veel drinken maar op het vinden van bijzondere plekken in de hoofdstad.

Minimaal één keer per maand zal er een nieuwe kroegentocht met een uniek thema gepubliceerd worden op de website van Pub Crawls Amsterdam. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde buurten in Amsterdam, een feestdag of een thema zoals kroegen aan het water.

Michiel Agterberg, oprichter van Pub Crawls Amsterdam, legt uit waar het idee vandaan komt: “Op het moment kun je alleen mee gaan met een georganiseerde kroegentocht. Ik denk dat men zelf Amsterdam kan gaan ontdekken, maar moeite heeft met het kiezen tussen de vele kroegen in onze hoofdstad. Met dat in gedachten heb ik besloten deze kroegentochten samen te stellen en te publiceren.”

De website geeft een helder overzicht van de verschillende kroegentochten die beschikbaar zijn. Nadat een kroegentocht is gekozen krijg je een route, de afstanden tussen de verschillende locaties en de dichtstbijzijnde tramhaltes. Uiteraard is er de optie om de kroegentocht inclusief aanvullende informatie uit te printen en mee te nemen op je ontdekkingstocht. En dat, ten opzichte van alle andere kroegentocht aanbieders in Amsterdam, zonder dat er een vergoeding wordt gevraagd.

Pub Crawls Amsterdam is uniek omdat de kroegentochten uniek zijn, bijzondere kroegen bevat en gratis te lopen zijn. De enige kosten die gemaakt zullen worden zijn de drankjes die men drinkt op de locaties.

Recente posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander text captcha txt