Nieuwe kroegentocht: De Pijp

 In Nieuwe Kroegentocht

Ik moet je zeggen, onderzoek doen naar nieuwe kroegentochten is iets anders. Eigenlijk vind ik het geweldig! (en mijn vrienden trouwens ook). Ik ben nu twee weekenden op onderzoek uit geweest en ondanks het feit dat er te veel maand aan het einde van mijn geld is, heb ik een tocht! Het zal dit keer plaatsvinden in de Pijp.

De Pijp is in mijn optiek de meest bourgondische buurt van Amsterdam. Dat is waarschijnlijk de reden dat er zo veel verschillende soorten kroegen, restaurants en (overdag) street-food-stands zijn.

De kroegentocht die ik nu bedacht heb neemt je mee langs een verscheidenheid aan mooie kroegen allen met een eigen atmosfeer. Er zijn nog veel meer kroegen die in aanmerking zijn gekomen maar keuzes moeten gemaakt worden. Welke kroegen er precies in de kroegentocht zitten zie je als die live is.

Naast s’nachts in dit geweldige stukje Amsterdam hangen kan je hier overdag ook je ij kwijt. Breng een bezoekje aan de Heineken Experience of loop over de (misschien wel) bekendste markt van het land: De Albert Cuyp markt. Normaal is het Sarphatipark leuk maar met dit herfstige weer zou ik je aanraden in een gezellige lunchroom te zoeken.

De kroegentocht in de Pijp gaat live in de eerste week van november. Je kan je aanmelden voor de mailing om een melding te krijgen.

Voor nu: Geniet van je weekend!

Recente posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander text captcha txt