3 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 5 (Bedankt!)
3 beoordelingen

Kroegentocht: Saint Patricks Day

Kroegentocht: Saint Patricks Day

Maart is de maand dat we Saint Patty’s vieren. Daarom deze epische Ierse kroegentocht door Amsterdam. De uitdaging is om een Guinness pint te drinken op elke plek. 8 kroegen, 8 pints of Guinness, 16 toilet bezoeken. Sláinte!
Dit is een gratis kroegentocht die je loopt zonder begeleiding. Je kan de website op je mobiel bekijken tijdens het lopen of de route in pdf downloaden voor offline gebruik.

Kroegentocht info

Kroegentochten Amsterdam » Kroegentocht: Saint Patricks Day
Beste moment vrij/zat
Duurt ongeveer 5 uur
molly-malones-irish-pub

01. Molly Malone's

De eerste kroeg is Molly Malone's. Het ziet eruit als een grot, wat super vet is! Geniet van je koude drankje voordat de lange tocht begint.
Adres: Oudezijds Kolk 9
Sluit om 03:00
durty-nelly-irish-pub

02. Durty Nellys

De tweede stop is Durty Nellys. Deze kroeg heeft de reputatie dat ze één van de meest gastvrije kroegen zijn in Amsterdam. Kom binnen en geniet van de warmte en vrijgevigheid.
Adres: Warmoesstraat 115
Sluit om 03:00
the-tara-irish-pub

03. The Tara

Ooit heette deze kroeg O' Henry's maar met een nieuw concept kwam een nieuwe naam. Deze kroeg heeft 5 verschillende kamers die op een speelse manier met elkaar verbonden zijn. Kom binnen en ontdek het voor jezelf.
Adres: Rokin 85-89
Sluit om 03:00
st-james-gate-irish-pub

04. St. James Gate

St James Gate is een relatief nieuwe kroeg in Amsterdam. Vernoemd na de ingang waar de Guinness in Dublin wordt gebrouwen.
Adres: Rembrandtplein 8-10
Sluit om 03:00
the-old-bell-irish-pub

05. The Old Bell

Eigenlijk is dit geen Irish pub maar het is mijn favoriete plek om een Guinness te drinken dus het mocht niet ontbreken in de lijst. De atmosfeer is relaxed, warm en gezellig. Dus ga zitten, geniet van je pint en bereid je voor op het langste stuk lopen van deze tocht. (Ga naar de WC voor je vertrekt).
Adres: Rembrandtplein 46
Sluit om 03:00
o-donnels-irish-pub

06. O'Donnels Irish Pub

Een authentieke Irish Pub met een Nederlandse twist. Het is een mooie grote plek waar je zeer zeker een plekje kan vinden om te zitten. Er zijn ook pool tafels achterin als je denk dat je nog goed kan spelen. Geniet ervan!
Adres: Ferdinand Bolstraat 5
Sluit om 03:00
pub-aran-irish-pub

07. Pub Aran

Nog zo'n grot plek met een leuke atmosfeer. Boven is een 'lounge' gedeelte wat vaak over het hoofd wordt gezien. Hier kan je meestal erg relaxed zitten en nog een potje pool spelen.
Adres: Max Euweplein 73
Sluit om 03:00
dan-murphys-irish-pub

08. Dan Murpyhy's

De laatste plek, op het Leidseplein. Vanuit hier kan je verschillende nachtclubs ingaan om de avond af te maken. Goed gedaan!
Adres: Leidseplein 24
Sluit om 03:00

Laat een bericht achter

Geen internet?

Beoordeel de tocht
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars - 3 beoordelingen

Untappd Badges
Badges die je mogelijk kan winnen tijdens de tocht:

untapped-luck-of-the-irish

Nieuwe kroegentochten
Krijg een bericht als een nieuwe kroegentocht live gaat.

Je kan niet alleen gaan
Laat het je vrienden weten:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken