8 votes, average: 4,50 out of 58 votes, average: 4,50 out of 58 votes, average: 4,50 out of 58 votes, average: 4,50 out of 58 votes, average: 4,50 out of 5 (Bedankt!)
8 beoordelingen

Kroegentocht: Oud-West

Kroegentocht: Oud-West

Deze kroegentocht neemt je mee naar Oud West. Een stuk van Amsterdam waar de diversiteit op een goede manier samen komt. Dit is een kroegentocht die je meeneemt naar mooie hippe kroegen. Misschien een korte kroegentocht maar dit gaat om kwaliteit niet kwantiteit.

Kroegentocht info

Kroegentochten Amsterdam » Kroegentocht: Oud West
Beste tijd rond 21:00
Duurt ongeveer 2:30 uur
bar-brouw-west

01. Bar Brouw West

De atmosfeer in combinatie met de muziek maakt dit een erg vette plek. Met tenminste 60 verschillende bieren kan je hier zeker wat vinden wat je lekker vindt. Verder hebben ze ook goede vleesgerechten voor als je wat vroeger begint met de kroegentocht.
Adres: Ten Katestraat 16
Open tot 01:00
cafe-kostverloren

02. Café Kostverloren

Een geweldige plek zowel in de zomer, op het terras, als in de wintermaanden, in hun 'zitkamer'. Een goede lijst met bieren, zowel nationaal als internationaal. Deze bar is gelieerd aan Brouwerij Troost (Deze kan je bezoeken met de 'Kroegentocht Brouwerijen')
Adres: 2e Kostverlorenkade 70
Open tot 03:00
cafe-lennep

03. Café Lennep

Dit is een trendy kroeg. Men zegt dat de stijl een mix is tussen New York en 'Amsterdamse Bluf". Neem plaats, relax en geniet van de sfeer.
Adres: Jacob van Lennepkade 334
Open tot 03:00
craft-draft

04. Craft & Draft

Een kroeg in de categorie: "Holy crap dat is een lange tap". Ze hebben hier 40 ambachtelijke biertjes op tap van over de hele wereld. Er is een reden dat deze plek aan het einde van de tocht zit. Mocht je naar de plee moeten, kijk dan even door het raam als je de trap bent afgelopen.
Adres: Overtoom 417
Open tot 02:00

Laat een bericht achter

Geen internet?

Beoordeel de tocht
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars - 8 beoordelingen

Untappd Badges
Badges die je mogelijk kan winnen tijdens de tocht:

Nieuwe kroegentochten
Krijg een bericht als een nieuwe kroegentocht live gaat.

Je kan niet alleen gaan
Laat het je vrienden weten:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken