5 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 5 (Bedankt!)
5 beoordelingen

Kroegentocht: Langs de Amstel

Kroegentocht: Langs de Amstel

Amsterdam heeft zijn naam ontleend aan het feit dat er een dam in de Amstel is gelegd. Deze kroegentocht neemt je dan ook mee langs een aantal kroegen vanaf het moment dat de Amstel weer naar het zuiden stroomt.
Dit is een gratis kroegentocht die je loopt zonder begeleiding. Je kan de website op je mobiel bekijken tijdens het lopen of de route in pdf downloaden voor offline gebruik.

Kroegentocht info

Kroegentochten Amsterdam » Kroegentocht: Langs de Amstel
Beste moment vrij/zat
Duurt ongeveer 3 uur
mulligans-irish-pub

01. Mulligans Irish Bar

Waarom een Irish pub? Geloof het of niet, maar er is een sterke traditie van Ierse muziek in Nederland en dat wordt niet alleen door Ieren gespeeld. Veel Nederlanders vinden de muziek leuk en spelen het zelf erg serieus.
Adres: Amstel 100
Sluit om 03:00
cafe-t-hooischip

02. Cafe 't Hooischip

Nadat je wat Ierse muziek hebt meegemaakt midden in Amsterdam is het tijd om een echte Nederlandse kroeg in te gaan. Deze plek is oud genoeg om je het idee te geven dat hier ooit scheepsvaarders kwamen. Geniet van je drankje en de atmosfeer.
Adres: Amstel 31
Sluit om 03:00
cafe-de-magere-brug

03. Cafe de Magere Brug

De kroeg is vernoemd naar de Magere brug waar je op uit kijkt vanuit de kroeg. De naam van de brug is ontstaan omdat er destijds een hele dunne instabiele brug was gebouwd. Deze is vervolgens twee keer vervangen maar de naam is altijd blijven bestaan.
Adres: Amstel 81
Sluit om 03:00
cafe-bar-lempicka

04. Bar Lempicka

De laatste kroeg is Bar Lempicka, een hele mooie plek om de Amstel te bekijken vanuit een zitplaatsje binnen bij het raam. Enjoy!
Adres: Sarphatistraat 23
Sluit om 03:00

Laat een bericht achter

Geen internet?

Beoordeel de tocht
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars - 5 beoordelingen

Untappd Badges
Badges die je mogelijk kan winnen tijdens de tocht:

Nieuwe kroegentochten
Krijg een bericht als een nieuwe kroegentocht live gaat.

Je kan niet alleen gaan
Laat het je vrienden weten:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken