10 votes, average: 3,90 out of 510 votes, average: 3,90 out of 510 votes, average: 3,90 out of 510 votes, average: 3,90 out of 510 votes, average: 3,90 out of 5 (Bedankt!)
10 beoordelingen

Kroegentocht: Brouwerijen

Kroegentocht: Brouwerijen

Deze kroegentocht neemt je mee langs 5 Amsterdamse brouwerijen. Dit kan je het best met een fiets of het OV doen aangezien de brouwerijen niet al te dicht bij elkaar liggen. Verder kan je dit het beste doen voor of tijdens etenstijd (je kan bijna overal eten).

Kroegentocht info

Kroegentochten Amsterdam » Kroegentocht: Brouwerijen
Beste tijd rond 16:00
Duurt ongeveer 4 uur
brouwerij-ij

01. Brouwerij 't IJ

De brouwerij staat op een mooie locatie met ernaast een prachtige molen. Naast de schoonheid van de locatie is hun bier ook geweldig. Probeer een IJwit in de zomer of een Natte in de winter.
Adres: Funenkade 7
Open tot 20:00
de-bekeerde-suster

02. De Bekeerde Suster

Een hele mooie stoombrouwerij, je kan hier een rondleiding nemen om te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Ook heeft de kroeg een grote infographic op de muur die de kunst van het bier maken uitlegt.
Adres: Kloveniersburgwal 6
Open tot 02:00
brouwerij-de-prael

03. Brouwerij De Prael

De ingang van deze kroeg zit in de zijstraat en niet aan op de gracht. Deze plek heeft een ontzettend leuk interieur en terwijl je zit en aan het drinken bent kan je het brouwen waarnemen.
Adres: Oudezijds Armsteeg
Open tot 01:00
de-bierfabriek

04. De Bierfabriek

Deze brouwerij brouwt minder bier dan de andere plekken die je bezoekt tijdens deze kroegentocht maar het zijn goede organische biertjes. Naast hun 2 eigen bieren hebben ze taptafels, voor kleine groepen, waar je zelf je bier kan tappen. Reserveren kan via hun site.
Adres: Rokin 75
Open tot 02:00
brouwerij-troost

05. Brouwerij Troost de Pijp

De laatste stop van deze tocht. Geniet van het oude klooster, waar de brouwerij in gevestigd is, en het lekkere bier waar je een goede dikke burger bij kan eten (keuken open tot 22:30).
Adres: Cornelis Troostplein 21
Open tot 03:00

Laat een bericht achter

Geen internet?

Beoordeel de tocht
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars - 10 beoordelingen

Untappd Badges
Badges die je mogelijk kan winnen tijdens de tocht:

Nieuwe kroegentochten
Krijg een bericht als een nieuwe kroegentocht live gaat.

Je kan niet alleen gaan
Laat het je vrienden weten:

Begin met typen en druk op enter om te zoeken