Informatie

Hoe het begon

De enige manier om iets in Amsterdam te zien in de vorm van een kroegentocht is met een gids. Ik denk dat mensen prima zelf Amsterdam kunnen ontdekken maar misschien door de bomen het bos niet meer zien door de hoeveelheid kroegen. Met dat in gedachten heb ik dit platform gepubliceerd om mijn favoriete plekken te delen in de vorm van kroegentochten. Deze tochten zijn niet gemaakt om je dronken te voeren maar om de stad en de vele kroegen op een leuke manier te ontdekken.

Alle tochten zijn door mij samengesteld en gratis te bekijken/downloaden. Ik voeg af en toe een nieuwe kroegentocht toe. Als je deze site vet vindt laat het je vrienden dan weten.

Als je een tocht gelopen hebt en het naar je zin hebt gehad kan je dit laten weten middels een beoordeling.

Wil je mij persoonlijk benaderen met een geweldige suggestie of zit je iets dwars, laat het mij weten via de contact pagina.

Geniet van de kroegentochten!

Proost, Michiel.

Iconen uitgelegd:

explained1-nl
explained2-nl

Speciale deals
special offer Op de site kom je soms dit icoontje tegen. Dit betekent dat een kroeg in de kroegentocht een speciale deal heeft op vertoon van de uitgeprinte versie van de route. Wat er wordt aangeboden vind je in de omschrijving van de kroeg.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken