Gastblog: Bierliefde.nl – blog over bier; hotspots, festivals, koken en meer!

 In Gastblog

De bierbeleving in Nederland is groter dan ooit te voren; HOP = HIP! Als “beergeek”, biersommelier in opleiding, hobby kok, festivalganger, verhalenverteller en creatieveling post ik daarom een paar keer week een item over BIER.
Leuk als je mijn blog bezoekt of me volgt via Facebook, Instagram of Twitter. Proost! Yvonne

Fortbrouwerij Duits & Lauret

fort-brouwerij-duits-lauret“Een droom die uitkomt” lijkt het me, een eigen fortbrouwerij. Afgelopen donderdag ben ik met mijn autootje over de dijken en tussen de weilanden van Everdingen gecrossed om een kijkje te nemen bij de nieuwe locatie van Duits & Lauret. Het regenachtige herfstweer, de gekleurde bladeren aan de bomen en de lichte mist geven dit vestingwerk gelijk een mysterieus tintje. En al helemaal als Marco begint te vertellen over de vele vleermuizen en uilen die daar rondvliegen “ieh” haha!
Lees meer…

Pompoentaart met blauwe kaas! Lekker met een bockbier

pompoen-taartVanavond staat er pompoentaart op het menu, jammie! Pompoen is een geweldig, veelzijdige product om mee te koken en samen met de blauwe kaas en de noten is deze taart voor mij een top-herfstrecept. De oven doet het meeste werk voor je en het is zelfs goed te doen om het gerecht een dag van te voren te bereiden.
Lekker makkelijk dus!
Lees meer…

Kutbier: een ode aan de Bossche Kut

kut-bierEen ode aan de Bossche Kut! Maar.. Kutbier is eigenlijk helemaal geen kut bier maar een fris en fruitig blond bier met een gedurfde naam die je zeker niet gaat vergeten! Wat is eigenlijk een Bossche Kut? Brouwerij Boegbeeld omschrijft het als volgt; Ze verft haar haar het liefst in een zo onnatuurlijk mogelijke kleur. Ze draagt veel make-up en tekent haar
wenkbrauwen zoals ze dat zelf wil. Als ze langs komt scheuren op haar Tomos …
Lees meer…

Recente posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander text captcha txt